digital.bgАко някога сте си загубвали смартфона  или ако имате навика

...
digital.bgАко някога сте си загубвали смартфона  или ако имате навика
Коментари Харесай

Най-добрите приложения за проследяване на изгубени или откраднати Android устройства

digital.bg

Ако в миналото сте си загубвали смартфона  или в случай че имате навика постоянно да го забравяте на публични места, би трябвало да имате конфигурирано приложение за следене на местоположението, поучават от Hongkiat. В наши дни загубите ли телефона си, губите доста повече от едно устройство – губите лични данни, мемоари, пари.

По-долу ще откриете лист с най-хубавите приложения за следене на изгубени или откраднати Android устройства.
Life360


 

Life360 е приложение, което ви оказва помощ да проследявате местоположението на изгубения си телефон или таблет. Освен това ви разрешава да останете по отношение на приятелите и членовете на фамилията си, с помощта на функционалността за шерване на местоположението.

Можете да създавате групи, да добавяте хора в тях и да наблюдавате тяхното местонахождение на карта, забележима единствено за членовете на групата. Също по този начин ви разрешава да видите историята на местоположенията на всички членове на групата. Освен това, когато загубите устройство, можете да наблюдавате местоположението му, като влезете в уеб страницата www.life360.com.

 

Life360 предлага и редица функционалности за сигурност. Например, обажда се за кола за спешна помощ и изпраща вести до авансово определени от вас незабавни контакти.
Find My Device


 

Find My Device от Google е едно от най-ефективните приложения за следене на местоположението. То ви оказва помощ да откривате или проследявате изгубено устройство и да извършите нужните дейности върху него, в това число фабрично нулиране и заключване на устройството, с цел да отбраните персоналните си данни.

 

Няма обаче колективен чат или групови функционалности за следене на местоположението, за разлика от Life360 и се предлага единствено за Android.
Family Locator


 

Family Locator е различен страховит инструмент за следене на местоположението за вашите деца и семейство, като Life360. Приложението се предлага с набор от функционалности, които ви разрешават да проследявате и поддържате връзка с други членове на групата, тъкмо като колективен чат.

Family Locator предлага функционалност, която ви разрешава да създавате рискови и безвредни зони, и ви уведомява, когато вашето дете или член на фамилията е влезнало или напуснало избрана заплаха или безвредна зона.

 

Като минус може да се изтъкне, че приложението няма поддръжка за заключване или заличаване на устройство, за разлика от Find My Device.
iSharing


 

iSharing Location Tracker е друго забавно приложение за следене на местоположението на загубен телефон, както и за следене на членовете на фамилията. То ви разрешава да създавате групи, да споделяте с членовете на групата и да наблюдавате тяхното местонахождение в действително време.

Приложението изпраща вести, когато член на групата е напуснал или е достигнал даден регион. Също по този начин можете да видите историята на местоположенията на членовете на групата. iSharing има забавна функционалност, наречена Panic Alert, която изпраща вести до други членове, когато разклащате телефона си. За страдание, приложението няма безвъзмездна версия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР